top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #21 19 – 26 жовтня

Оновлено: 15 жовт.

Під кінець жовтня на українців у Калгарі чекають дитячі вечірки, онлайн-семінар про отримання PR, воркшоп з приготування імбирного печива, пивний фестиваль та 50-та річниця існування танцювального колективу "Тризуб".


Зустріч Жіночого бізнес клубу на тему "Employment Insurance: Потрібно знати кожному працівнику в Канаді"

19 жовтня, 11:00-12:30


Про захід. Цього разу в жіночому клубі обговорюватимуть особливості страхування працівників. Мова йтиме про те, що таке Employment Insurance (EI), хто має право на отримання EI, як подати заявку, та як довго триватимуть виплати у разі звільнення. Окрім того, спікер розкаже про типи програм EI та що відбувається після отримання виплат з безробіття. Спікером зустрічі буде представник Service Canada Ray Ivanus. Мова виступу – англійська, проте буде переклад на українську. Якщо маєте специфічні питання з цієї теми, то спікер надасть відповіді.


📍 Де: 800 6 Ave SW (вхід зі сторони будівлі по сходам на 2-й поверх біля Skywalk)

🎟️ Умови. Безкоштовно, необхідна реєстрація

🔍 Деталі: реєстрація в групі за посиланням – surl.li/fcmehx   

 

Воркшоп з приготування імбирного печива

19 жовтня, 12:00

Про захід. Усіх дівчат запрошують у простір Art Calgary, де пройде майстер-клас з приготування імбирного печива. Організаторки обіцяють затишну атмосферу з чашечкою чаю та солодощами. Бонус зустрічі полягає в тому, що учасниці зможуть забрати додому смачне імбирне печиво, яке вони самостійно декоруватимуть в різних техніках та барвах, додаючи осіннього тепла кожній деталі.


📍 Де: Downtown

🎟️ Умови. 70 CAD

🔍 Деталі: surl.li/gxdhky 

 

Онлайн-семінар на тему "Шляхи отримання статусу постійного резидента для новоприбулих з України"

24 жовтня, 17:00-18:30

Про захід. Українців звуть на інформаційну сесію, де обговорюватимуть шляхи отримання постійного резидентства в Канаді. Спікерка зустрічі – консультантка з імміграційних питань Оксана Тодоренко розкаже про основні імміграційні програми, загальні умови системи відбору Express Entry, дасть детальну інформацію про програму Alberta Opportunity Stream. Окрім того, мова йтиме про вибір правильного NOC, документи, необхідні під час тимчасового перебування в Канаді, а також про те що робити, якщо ви не встигли отримати постійне резидентство за три роки. Зустріч пройде українською.


📍 Де: онлайн 

🎟️ Умови. Безкоштовно, потрібна реєстрація 

🔍 Деталі: surl.li/esrecd 

 

UktoberFest

25 жовтня о 17:30

Про захід. Ukrainians of Calgary Association (UOCA) запрошує доєднатися до благодійного заходу UOCA – UktoberFest. Організатори обіцяють дегустацію крафтового пива від місцевих броварень, смакувати різноманітні закуски. Окрім того, тут буде тригодинний концерт, під час якого звучатимуть Western Country Music, сучасні українські та іноземні пісні, а також буде "музична битва".


Проте у цього фестивалю є ще й благодійна мета – це збір грошей для надання допомоги медикам та медичним закладам в Україні.


📍 Де: Броварня Prairie Dog Brewing, 105D 58 Ave SE.

🎟️ Умови. 20 CAD, діти до 12 років – безкоштовно. 

🔍 Деталі: surl.li/jdpjwh 

 

Дитяча вечірка Halloween 2024

У Калгарі 26 жовтня, з 12:30 до 15:00 та з 16:00 до 18:30

У Едмонтоні 27 жовтня, 13:00 – 15:30 

Про захід. Організаторка івентів з @happy_party_calgary Ілона Марченко запрошують дітлахів на Halloween party. На вечірці буде два аніматора Герміона та Магія, тематична фотозона, фотосесія з фотографом, весела паперова вечірка, оригінальне пригощання для кожного учасника і багато сюрпризів. Свято буде цікавим для діточок від 3 до 10 років.


📍 Де: у Калгарі – 10325 Bonaventure Dr SE

У Едмонтоні – 300 Lakeland Dr, Sherwood Park

🎟️ Умови. 60 CAD

🔍 Деталі: surl.li/qsfinl. Задати питання та забронювати місце на вечірку можна за номером 403-383-2797.

 

Halloween Party у просторі Art Calgary

26 жовтня 11:00-14:00 (для дітей 3+), 15:00-18:00 (для дітей 6+)

27 жовтня, 11:00

Про захід. Засновниця творчої студії Art Calgary Валерія Дубовик також влаштовує тематичну вечірку для дітлахів. Тут будуть різноманітні майстер-класи, фотозона, Candy Bar, конкурси, розваги та подарунок для кожного учасника. Все дійство триватиме 3 години, а це означає, що батьки малечі матимуть цілих три години вільного часу.


📍 Де: Downtown

🎟️ Умови. 55 CAD

🔍 Деталі: surl.li/hxqumw 

 

Святкування 50-річчя танцювального колективу "Тризуб"

26 жовтня, 17:30 – 23:30

Про захід. Цьогоріч український танцювальний колектив "Тризуб" святкує 50-річчя. Тому всіх українців у Калгарі запрошують на масштабний концерт.


У 1974 році сім танцюристів зібрали основу для українського танцювального ансамблю та створили першу українську танцювальну групу Калгарі, яку назвали тризубом на честь національного символа вільної України. З того часу сім'я "Тризуба" розширилася, з'явилася навіть школа українського танцю, де займаються юні українці.


Організатори святкування обіцяють живу музику, смачну їжу та спеціальний виступ до 50-річчя з великою кількістю танців. 


📍 Де: 1900 Heritage Drive SW

🎟️ Умови. 100 CAD, VIP-table – 209 CAD з людини

🔍 Деталі: surl.li/rvgfj  Друзі, цього разу завдяки спонсору україномовній ріелторці Калгарі Ганні Федоріновій (https://www.facebook.com/share/g/f75cNw59zvrLQerw/) розігруємо сертифікат на 100 долларів.


Шанс виграти подарунок є у кожного. Дивіться відеоверсію афіші, де розказуємо прості умови конкурсу. Окрім того, в цьому випуску – оголошуємо переможця першого конкурсу, якому дістались Apple AirPods. Дивіться відео, приймайте учать та вигравайте! Відео з розіграшем дивіться за посиланням https://youtu.be/c6QwyWjq1As?si=htq-OnWI6bUjmO8W


Comentarios


bottom of page