top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #013 – 7 – 12 серпня

У перший тиждень серпня на українців у Калгарі чекають два корисні воркшопи з порадами про роботу, майстер-клас з приготування пшеничного хліба на заквасці, 

дискотека, пре-паті перед великим фестивалем у Кенморі до Дня Незалежності 

та розповідь про те, як у Калгарі записати дитину на спортивні секції. 


Онлайн-воркшоп: "Бонуси штучного інтелекту у приготуванні до співбесіди"

7 серпня, 10:00


Про захід. Centre for newcomers влаштовує онлайн-воркшоп, на якому розкажуть, як ефективно використовувати штучний інтелект перед співбесідою. Зустріч проведе кар'єрна консультантка Олена Садовнік. Вона дасть практичні поради та техніки для успішного проходження співбесіди. Зустріч пройде українською.


📍 Де: онлайн

🎟️ Умови. Безкоштовно, потрібна реєстрація

🔍 Деталі: форма реєстрації – surl.li/evdrqi 

 

Майстер клас з приготування пшеничного хліба на заквасці

7 серпня, 11:00


Про захід. Власниця домашньої пекарні My_bread.stoty Ілона Пахолок проводить майстер-клас, на якому навчить пекти пшеничний хліб на заквасці. Учасники отримають хліб, рецепт та саму закваску, а ще зможу продегустувати хліб просто біля плити.


Розповім про саму майстриню. Ілона з Івано-Франківщини і почала пекти хліб на заквасці ще в період карантину. Вона не приховує, що то був період проб та помилок, завдяки якому вдалося віднайти найкращі рецепти. Щоб вам не довелося витрачати час на довготривалі пошуки та переводити продукти, як то було з самою Ілоною, вона якраз ділиться всіма секретами приготування домашнього хліба. Майстер-клас пройде в камерній атмосфері на домашній кухні, тому кількість місць обмежена.   


📍 Де: 501 40 Ave NW

🎟️ Умови. 60 CAD, кількість місць обмежена, тому потрібна реєстрація.

🔍 Деталі: surl.li/nfsolc 

 

Self-Presentation Tips for the Canadian Job Market

10 серпня, 11:00–16:00


Про захід. Це воркшоп про те, як побудувати успішну кар'єру в Канаді. Спікерки Марина Дідок – сертифікований CELPIP інструктор, котра легко і без стресу навчає дорослих говорити англійською, та Валерія Глухова – консультант з працевлаштування та адаптації у Канаді, яка допомагає мігрантам знайти свою професійну нішу, підняти самооцінку та реалізувати кар'єрні амбіції.


Воркшоп складається з двох частин. Перша – теорія, де мова йтиме про те, як правильно представити себе в типових ситуаціях, таких як співбесіди, нетворкінг-події та зустрічі з потенційними роботодавцями.


А друга частина – то суцільна практика. Тут обіцяють дати 20 фраз англійською, щоб впевнено розпочинати будь-яку співбесіду та похвалили себе перед потенційним роботодавцем. Окрім того, будуть поради, про які навички найкраще говорити та як структурувати досягнення.


📍 Де: UCAN Radio Space, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. Зареєструватися на воркшоп можна за системою Pay-what-you-want. Приймається будь-який донат від 10 СAD. Гроші будуть спрямовані на розвиток українського радіо Канади!

🔍 Деталі: surl.li/fwoqby 

 

Single party by Checkpoint_yyc 

10 серпня, 21:00


Про захід. Організатори дискотек Checkpoint влаштовують паті для одинаків та одиначок, щоб об'єднати серця. Вечірка пройде під гаслом: Place where you can find your love. Тож, якщо ваше серце вільне, можете спробувати пошукати другу половинку. 


📍 Де: 638 6 Ave SW #200

🎟️ Умови. Безкоштовний вхід

🔍 Деталі: surl.li/uqilzi 

 

United Fest Pre Party

11 серпня, 18:30-21:00


Про захід. Вечірка перед United Fest у Кенморі. Нагадаю, що до Дня Незалежності України в мальовничому місті Кенмор, що розташоване в годині  їзди від Калгарі, пройде великий фестиваль. До нього ще три тижні. Проте відчути дух свята можна буде уже в неділю, бо організатори, серед яких є також UCAN Radio, вирішили влаштувати United Fest Pre Party. Тут будуть виступи Skazhena Konyaka Band з каверами відомих пісень та стендап.


📍 Де: Canmore, 950 8 Ave

🎟️ Умови. 25 CAD. Частина виручених коштів піде на підтримку “Дому метеликів” – українського хоспісу, де доглядають за важкохворими дітьми. Він працює на базі найбільшого в Україні шелтера “Місто Добра” в Чернівцях.

🔍 Деталі: surl.li/ohkmke

 

KidSport: Sports Grant Application

12 серпня, 12:00


Про захід. Цю онлайн-зустріч влаштовують не українці, проте вона може зацікавити всіх, у кого є діти. Centre for newcomers влаштовує захід, на якому розкажуть про спортивні гранти: як та куди записати дитину на спорт,  як безкоштовно отримати спортивний інвентар та що для цього необхідно. Зустріч проходитиме англійською.


📍 Де: онлайн

🎟️ Умови. Безкоштовно, потрібна реєстрація

🔍 Деталі: surl.li/qrkfzd 


Відеоверсія з емоціями та подекуди з жартами від ведучих UCAN Radio – на нашому каналі в YouTube. Переходьте за посиланням https://youtu.be/1IA7GH7YT8k?si=JaZM9HN_20IsxqYG

23 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page