top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #009 – 28 – 30 червня

Наприкінці червня українців у Калгарі чекає семінар про блогерство, дискотека, квіз та зустріч з доулою, яка розкаже про особливості пологів


100% Ukrainian Gulba

28 червня, 21:30-02:00


Про захід. Gulba влаштовує чергову запальну вечірку. Цього разу обіцяють виключно українські поп-хіти. Звучатимуть треки Alyona Alyona, Структури Щастя, Океану Ельзи, Бумбокса, Jerry Heil, KALUSH, TIK, Wellboy, ONUKA, Dzidzio, Скрябіна, MONATIK, Степана Гіги. Частину грошей від продажу квитків організатори вечірок передають на допомогу ЗСУ, та загалом за рік роботи уже задонатили захисникам більше 18 тисяч доларів. 


📍 Де: Rosé Luxury Lounge, 628 8 Ave SW 

🎟️ Умови. Раннє бронювання – 15 CAD, звичайна ціна – 20 CAD 

🔍 Деталі: surl.li/urjcj  

 

Авторський офлайн-семінар від Анастасії Безпальчук "Сам собі блогер"

29 червня, 11:00-18:00


Про захід. Лікарка за освітою та успішна блогерка Настя Безпальчук мігрувала до Канади 6 років тому, але лише минулого року знайшла свою нішу і стала блогеркою. У своєму Instagram на +30К підписників вона розповідає про місцеву медицину та аналоги українських ліків, які можна купити без рецепта в канадських драг-маркетах. Але зараз не про ліки, а про блог. У Калгарі Настя проведе офлайн-семінар "Сам собі блогер". Судячи з програми, тут буде багато корисного: з чого почати, як "знайти своє", як просуватись, як легко записувати рілс. Це для початківців. А для тих, у кого уже є сторінка, Настя розкаже, як реагувати на критику та справлятись з хейтом, як вести дірект і що робити, коли потрапив в бан соцмережі.


📍 Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. 70 СAD

🔍 Деталі: surl.li/uripm 

 

Зустріч Жіночго Бізнес Клубу за темою "Як працює Канадська медична система?"

29 червня, 11:00-12:30


Про захід. Під час зустрічі фахівець з підготовки до пологів (доула) Поліна Паншина розкаже про особливості місцевої медицини. Мова йтиме про відмінності пологів в Україні та Канаді, особливості післяродового періоду. Окрім того, досвідчена доула зможе дати практичні поради українкам, які планують стати мамами в Канаді.


📍 Де: 800, 6th Ave SW, Calgary

🎟️ Умови. Безкоштовно

🔍 Деталі: реєстрація – surl.li/urity 

 

LAMI hack master class

30 червня, 13:00–19:00


Про захід. Майстрині-бровістки Валерія Рублевська та Катерина Топоровська влаштовують незвичайний майстер клас для б’юті майстрів. Обіцяють, що на зустрічі будуть три демонстрації від майстринь, лайфхаки для просування в Канаді та можливість індивідуального відпрацювати техніки після майстер-класу. Зустріч доволі довга, тому передбачено два тайм-брейки з кавою та фуршетом, бо отримувати нові знання на голодний шлунок буває важко.


📍 Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. 125-350 CAD в залежності від обраної програми

🔍 Деталі: surl.li/urioi 

 

Smart quiz: літня гра

30 червня, 14:00


Про захід. Любителі загадок зберуться в останній день червня, щоб позадавати каверзні питання. Тут все традиційно - команди у складі від 2 до 8 гравців шукатимуть відповіді та веселитимуться. У Квізів змінилась лише локація. Цього разу зустріч пройде в районі Brentwood – недалеко від однойменної зупинки С-Train.


📍 Де: Jamesons Pub, 3790 Brentwood Rd NW

🎟️ Умови. 35 CAD з гравця, або 30 CAD зі скріншотом репоста події. Необхідна реєстрація. 

🔍Деталі: форма на реєстрацію – surl.li/thchz 


Дивіться афішу ще й у відеоформаті за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=mJ9q-oaa6XI

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page