top of page
Фото автораLina Doroshenko

#001 Афіша Калгарі. Українські івенти вашого міста. Анонс на 21- 28 квітня

Привіт, Калгарі!


Команда UCAN Radio запускає радіогід, щоб розповідати вам про найцікавіщі події у місті, які відбудуться найближчого тижня. Тож розпочнімо. Мене звуть Ліна Дорошенко, і я стану вашим провідником у світ цікавих івентів, які влаштовують представники українського ком'юніті та не тільки. 


"THE" Workshop

23 квітня, 18:00 – 20:00


Про захід. Цей захід для тих, хто готується до іспиту з англійської мови в Канаді і хоче краще зрозуміти, який іспит підходить саме йому. Ви отримаєте доступне порівняння різних іспитів, візуально пройдете CELPIP тест, отримаєте експертний фідбек від сертифікованого фахівця. Ведуча заходу – Анастасія Пашняк – за вісім років роботи підготувала вже не один десяток імігрантів до здачі мовного іспиту, тож поділиться корисними інсайтами та допоможе вам пройти цей шлях.


📍Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️Умови: необхідна реєстрація, будь-який донат на ЗСУ


 

Концерт гурту BoomBox

24 квітня, 20:00


Про захід. В рамках Північноамериканського туру музиканти завітають в Калгарі та виконають треки, які об'єднують мільйони українців у всьому світі. Під час гастролей містами США та Канади, музиканти збирають донати на покупку дронів для українських збройних сил. Минулого року під час аналогічного турне Андрій Хливнюк з командою зібрали рекордні донати, завдяки яким купили 10 пікапів для бійців та спорядження на 150 тисяч доларів. Цьогоріч музиканти мріють побити власний рекорд та вже побували в 11 містах, серед яких Ванкувер, Сан-Франциско та Чикаго.


📍Де: The Palace Theater, 219 8 Ave SW

🎟️Умови: тільки для аудиторії 18+, квитки 65-85 CAD

🔍Деталі: https://resiliencegroup.live


 

HR Meetup

25 квітня, 17:30 – 20:00


Про захід. Ідеальна можливість для рекрутерів та спеціалістів з управління людськими ресурсами в Калгарі зустрітися, обмінятися досвідом та відпочити у приємній компанії однодумців. На заході будуть презентувати свої виступи Kristian Louden, керівник відділу кадрів компанії CBI Solar, та Anastasia Horobets, рекрутер/HR в компанії CBI Solar.


📍Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️Умови: необхідна реєстрація, участь у заході безкоштовна, але ви можете зробити внесок на підтримку кави та снеків на власний розсуд.


 


Radio Kids

27 квітня, 12:00 – 16:00



Про захід. Сімейна квест-екскурсія радіостанцією. Чекаємо на малечу від 5 до 8 років з батьками, бабусями, дідусями. Дітлахи дізнаються, як винайшли радіо, як воно працює, спробують себе в ролі радіоведучих і блогерів, розмалюють всі (майже) стіни фломастерами і запалять танцпол на DISCO KIDS. Поки малеча розважатиметься, дорослі зможуть поспілкуватись в теплому колі за чашкою чаю або кави з круасанами.


📍Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️Умови: дорослі – 10 CAD, діти – 20 CAD



 

The evening of Ukrainian music

28 квітня, 18:30 – 20:30



Про захід. Благодійний музичний вечір, під час якого можна буде насолодитись гарною музикою та вишуканою вечерею, а також допомогти ЗСУ. Всі гроші підуть на покупку дронів для українських захисників.

 

📍Де: "Best of kin", 1059 14 St SW

🎟️Умови: квитки: 50 CAD

🔍Деталі: bit.ly/3QazJit


Детально про всі події цього тижня читайте у наших соціальних мережах. Там я залишу для вас опис і посилання на квитки або реєстрацію.


Будьте з нами, вибирайте, що вам до душі, і зробіть свій тиждень незабутнім! Слухайте UCANRadio та насолоджуйтесь життям! 




27 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page